Hoʻolauleʻa i ka Lā Wahine Ka Honua: Hoʻoikaika a Kaulike

8th, Marth.ʻO ia ka hoʻolauleʻa ʻana i ka International Women's Day, he lā i hoʻolaʻa ʻia no ka ʻike ʻana i nā hana a me nā haʻawina a nā wahine a puni ka honua.ʻO ke poʻomanaʻo o kēia makahiki, ʻo ia ka "Choose to Challenge", e paipai ana i ka poʻe e hoʻokūkū i ka manaʻo like ʻole o ke kāne a me ka like ʻole a hoʻolauleʻa i ka holomua o ka nohona, ka waiwai, ka moʻomeheu a me ka politika. 

Ka helu onā wāhine e hoʻokele kaʻa kaʻaua piʻi nui i nā makahiki i hala iho nei.Hōʻike kēia ʻano i ka hoʻololi ʻana i nā loina kaiapili a me ka ulu ʻana o ka ʻike i ka hoʻoikaika a me ke kūʻokoʻa o nā wahine.Ua pili kahiko ka kaʻa kaʻa me ke kāne, akā ʻoi aku ka nui o nā wahine e uhaʻi nei i kēia stereotype a apo i ka hauʻoli o ke alanui ākea. 

ʻO kekahi o nā kumu o ka hoʻonui ʻia ʻana o nā kaʻa kaʻa wahine he makemake i ke kūʻokoʻa a me ka huakaʻi.ʻO ka holo kaʻa kaʻa e hāʻawi i ka manaʻo o ka hoʻokuʻu ʻia a me ka hoʻoikaika ʻana, e hoʻokuʻu ana i nā wahine mai nā kaohi o nā kuleana kāne kuʻuna.Hāʻawi ia i kahi ala kūʻokoʻa e ʻike ai i ka honua, me ka makani i kou lauoho a me ke kūʻokoʻa e ʻimi i nā wahi hou.

 Eia kekahi, nui nā wahine i makemake i ka pono a me ka ponokaʻa kaʻama ke ano he ano o ka halihali ana.Ke piʻi aʻe ke kumukūʻai wahie a me ka piʻi ʻana o ke kaʻa, hāʻawi nā kaʻa kaʻa i kahi koho kūpono a maikaʻi hoʻi i nā kaʻa kuʻuna.He mea maʻalahi hoʻi lākou i ka hoʻokele a me ka paka, e hoʻolilo iā lākou i koho kūpono no ka hele ʻana i ke kūlanakauhale. 

Ma waho aʻe o nā pōmaikaʻi kūpono, hiki i ka holo kaʻa kaʻa ke ʻano o ka hōʻike pilikino a me ke ala e kūkulu ai i ka hilinaʻi.ʻO ka manaʻo o ka mana a me ka mana e hele mai me ka hana ʻana i nā mīkini ikaika hiki ke hoʻoikaika i nā wahine a hoʻonui i ko lākou manaʻo ponoʻī a me ke ʻano o ka mākaukau.

 Eia kekahi, ʻo ka piʻi ʻana o nā wahine kaʻa kaʻa i hoʻonui i ka manaʻo o ke kaiāulu a me ka launa pū ʻana ma waena o nā wahine holo lio.I kēia manawa, nui nā hui kaʻa kaʻa a me nā hui e hāʻawi i ke kākoʻo, nā kumuwaiwai a me ka manaʻo pili i nā wahine makemake i ka holo kaʻa. 

ʻO kā mākou kumu hoʻohālikeXS300kaʻa kaʻa me ka ʻae honua 186mm he ʻoluʻolu a maʻalahi hoʻi e holo e nā wahine a me nā kāne.Me ka ʻenekini poʻomanaʻo pālua pololei like ʻole, a me ka hoʻoluʻu wai, ka ʻōnaehana hoʻokele kaulahao, mua / hope 4-piston calipers disc brake. 

Ma ke ʻano holoʻokoʻa, ʻo ka ulu ʻana o ka nui o nā wahine e hoʻokele kaʻa kaʻa e hōʻike ana i ka neʻe ʻana o ka moʻomeheu ākea i ke kaulike kāne a me ka haki ʻana o nā pale kāne kuʻuna.He hōʻike ia i ka ikaika, kūʻokoʻa a me ka ʻuhane hoʻokalakupua o nā wahine e apo ana i ke kūʻokoʻa o ke ala ākea.Ke loli nei ke kiʻi o nā wahine kaʻa kaʻa i ka nui aʻe o nā wāhine e komo i ka noho lio, a ākea ke alanui ma mua.

信图片_20240313095826

 

 


Ka manawa hoʻouna: Mar-13-2024