Ua hana ʻo Hanyang i kahi hiʻohiʻona maikaʻi loa i ka Week Culture Week o Jiangmen, ke kūlanakauhale o Overseas Chinese

Ma Malaki 23, 2023, ua wehe ʻia ka Week Culture Week of Overseas Chinese Cityl (Jiangmen) ma Jiangmen Wuyi Overseas Chinese Square.

Pākē1

Ma kēia hana, ua hōʻike ʻia ʻo Hanyang Traveler 800, Hanyang XS 500 a me nā hiʻohiʻona ʻē aʻe o kā mākou hui i ka hōʻike kūikawā o nā kaʻa kaʻa hoʻoneʻe nui, i hiki ai i ka hapa nui o nā malihini ke manaʻo i ka nani moʻomeheu o "Qiaodu coffee + motorcycle" piha i ke ʻano. o ke kaona o na Pake o na aina e.

Pākē2 Pākē3

Ma ke alo o ka hale kaʻa kaʻa kaumaha ʻo Hanyang, Hanyang XS650N, Hanyang XS 500, Hanyang Traveler 800, Wolverine, peiguo 400, XS 300 a me nā hōʻikeʻike kaʻa kaʻa nui ʻē aʻe e hoʻomau nei i ka huki ʻana i ka manaʻo o nā malihini i ka wā ma mua, e hele mai e kipa a nīnau i ka kahawai lehulehu, wela loa ka lewa.

Pākē4 Pākē5 Pake6 Pākē7 Pake8

I ka wā o ka hōʻikeʻike, ua hoʻohana kā mākou hui i ke ʻano o ka hōʻikeʻike offline + hoʻolaha ola pūnaewele.I loko o nā lā ʻekolu o ka hōʻikeʻike, ʻo ka ʻōlelo kupanaha o ka hui ʻo Jianya Live Broadcast i huki i ka nui o nā mea nānā e nānā a kamaʻilio pū kekahi me kekahi, i hōʻiliʻili ʻia ma mua o 500,000 mau ʻaoʻao ʻaoʻao a me 160,000 mau malihini kipa.

Pake9 Pake10 Pake11

Hui hoʻolaha ola

PAKA

Ma ka hōʻikeʻike, ua kipa aku kekahi mau alakaʻi mai ke Kuhina Kālepa a me Jiangmen City Government i ka pūnaewele a hāʻawi i ke alakaʻi, a hōʻoia a hoʻomaikaʻi i ka manaʻo o kā mākou kaʻa kaʻa nui.

Pake12 Pake13 Pake14

Ka Hui Wu Xiaohui, Meia o Jiangmen City

E kipa aku i ka hale kaʻa o Hanyang Heavy motorcycle

Pake15

Ua hoʻopau maikaʻi kēia hana, akā ʻaʻole i loli ka hoihoi o Jianya Technology.E kākoʻo mākou i ka manaʻo kumu, e pili ana i ke kūlanakauhale o Kina o waho, a hoʻomau i ka hoʻoikaika ʻana i ka mākeke kaʻa holo moku.


Ka manawa hoʻouna: Mar-24-2023